Digitala tjänster

Vi hjälper dig med allt från att ta fram din grafiska profil, design och teknisk produktion till långsiktig optimering och förvaltning. 

Hemsida eller Webbshop WordPress

Ansiktet utåt online, där en vacker utsida är precis lika viktig som en vacker insida. Det måste vara användarvänligt och intuitivt för dig och dina kunder. Vi kan hjälpa dig med design, struktur, innehåll, sökmotoroptimering och utveckling.

Beställ en hemsida

Underhåll & Support

När din webbplats i WordPress eller WooCommerce är lanserad behöver den löpande hållas uppdaterad till senaste versionen för att förbli säker och minska risken för intrång. Med ett förvaltningspaket behöver du inte oroa dig för din webbplats utan kan fokusera tid och energi på rätt saker.

Kolla in våra paket

WordPress hjälp

Om ni behöver snabb hjälp med WordPress kan vi kan hjälpa er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling. Har sajten kraschat eller ser konstigt ut?

Läs mer om hur vi kan hjälpa er

Digital marknadsföring

Ofta omfattar digital marknadsföring taktiska aspekter, som att hantera metoder och verktyg för att få kunder att landa på en webbplats samt att få dessa att genomföra ett handling.

Låt oss hjälpa er

Företagsidentitet

En genomtänkt och genomgående företagsidentitet är A och O för att ditt företag ska synas. Vi kan hjälpa dig med framtagning av bl.a. grafisk profil, visitkort, affischer, broschyrer och andra digitala och trycka dokument.

Beställ din grafiska profil

Fotografering

Vi kan även erbjuda professionell fotografering för bilder till din webbsida, sociala medier, trycksaker eller till ditt eget bildbank. Vi erbjuder fotograferingstjänster inom mode, sport, press, produkt fotografering, porträtt, med mera.

Professionell fotografering

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (Search Engine Optimisation) är olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

Börja med SEO

Tillgänglighetsgranskning

Tillgänglighet är att information och tjänster ska kunna användas av alla människor oavsett enhet, situation eller funktionsnedsättning. ​Därför behöver du löpande uppdatera, testa och förbättra din webbplats.

Mer om tillgänglighet

Låt oss ta ett möte och se hur Imperativ media kan hjälpa er

Florin Gainar, Digital marknadsförare och Projektledare @imperativmedia

 

Offertförfrågan KONTAKTA OSS