WordPress hjälp

Om ni behöver snabb hjälp med WordPress har ni hittat rätt. Vi kan hjälpa er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling.
Alltid fungerande sajt
Flera besökare
Glada kunder

Vad behöver ni hjälp med?

  • Teknisk hjälp med din WP sajt
  • Rädda en kraschad hemsida
  • Förbättra responsiviteten
  • Flytta er WordPress sajt på ett SEO-vänligt sätt
  • Förbättra hastigheten på er webbplats
  • Woocommerce (design, Klarna, Postnord, utveckling, osv)
  • Lägg till eller ta bort tema
  • Lägg till eller ta bort plugin(s)
  • Vidareutveckling

Vi kan rädda webbsidan som kraschat

Det är vanligt att en krasch inträffar precis efter en utfört ändring på webbsidan. Berätta det ni har gjort den senaste gången på er WordPress hemsida när ni hör av er till oss, så hjälper vi er att återställa er hemsida.

Förbättra responsivitet

Enligt Svenskarna och internet 2021 smartmobilen verkar vara viktigare än datorn för dagligt internetanvändande. Vilket betyder att er webbsida måste vara responsiv om ni vill behålla era besökare.

Google föredrar responsiv design

Googles kriterier gör att mobilanpassning, är och kommer att fortsätta att vara en stor del av framtidens sökmotoroptimering. Enkelheten och renheten som endast finns på responsiva hemsidor är vad Google och andra sökmotorer föredrar. Responsiv webbdesign bygger på en enda webbadress och kod för stationära, surfplattor, smartphones och bärbara datorer.

En långsam hemsida försämrar både SEO & kundupplevelsen

Enligt studier lämnar de flesta en webbsida som inte laddas snabbare än tre sekunder. Laddningstid är en viktig rankingfaktor sedan 2010 eftersom den påverkar användarupplevelsen. Sen maj 2021 efter Googles senaste uppdatering blev just användarupplevelsen ännu viktigare då den blev en rankingfaktor.

Vi anpassar bilder, komprimerar Javascript och CSS, aktiverar caching, osv. Hastigheten kan mätas med GTmetrix före och efter förbättringsåtgärderna.

Woocommerce

Woocommerce är en kraftfull, modern och flexibel plattform för e-handel. WooCommerce är och kommer inom överskådlig framtid att förbli en av de bästa e-handelsplattformarna som finns i Sverige och internationellt.

Vi kan hjälpa er att välja rätt tema eller kan även hjälpa till med mer avancerade åtgärder som att bygga ett tema från grunden.

Vidareutveckling

Vill ni vidareutveckla er befintliga hemsida, så hjälper vi med både rådgivning och utveckling.


Kontakta oss på telefon 0737 53 45 88 eller via formuläret nedan:

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Låt oss ta ett möte och se hur Imperativ media kan hjälpa er

Florin Gainar, Digital marknadsförare och Projektledare @imperativmedia

 

Offertförfrågan KONTAKTA OSS