« Blogg hem

Hur kan Imperativ Media hjälpa Små och Medelstora företag växa?

2 september 2021 | Allmänt

Vem vill inte ha en webbplats som är relevant för sin målgrupp?! Med hjälp av de tjänster som erbjuds av en webb- och marknadsföringsbyrå som Imperativ Media kommer ditt företag att njuta av en ökad varumärkeskännedom online. Även Google kommer att älska din optimerade och användarvänliga webbplats.

Vår taktik är skräddarsydd just för dina företagsbehov. Vi litar på länken mellan Webbyrå och Digital marknadsföringsbyrå och det är så vi vill öka din webbplatsrelevans. Med metoder baserade på detaljerad analys för att observera behoven hos ditt företag i onlinemiljön. Dessutom kan vi försäkra dig om att vi kan identifiera alla dolda problem och vi kommer att kunna ta ditt företag bland de första sökningarna!

Hur ska vi göra online marknadsföring åt dig?

Vår hemlighet är tillvägagångssättet. Varje klient är unik och för var och en är den digitala marknadsföringslösningen som erbjuds av Imperativ Media utformad separat och helt anpassad.
Beroende på ditt företags profil, det marknadssegment du verkar i, den målgrupp du riktar dig till, kommer vi att välja och kontinuerligt optimera din digitala marknadsföringsstrategi. Vi hanterar din budget och spelar med alla kanaler som kan ge dig konverteringar:

 • Google Ads (Adwords), Facebook Ads, LinkedIn Ads,
 • Sökmotoroptimering (SEO)
 • E-postmarknadsföring och e-postautomatisering för konverteringar
 • Innehållsmarknadsföring
 • Sociala medier
 • Retargeting och Remarketing

Kan du begära mer av en digital partner än att tillhandahålla ett komplett paket med digitala marknadsföringstjänster för att täcka alla dina behov och öka avkastningen på din online -investering? Vad tycker du om specialiserad konsultverksamhet, digital marknadsföringsstrategi, löpande analys eller marknadsföringsmix över flera kanaler? Nu kan du lägga ut hela din marknadsföringsavdelning online till oss! Imperativ Media tar hand om allt!

Hur startar du en ny online strategi?

 1. Boka möte med oss! Vi erbjuder dig chansen att prata, kostnadsfritt, med oss angående dina behov, önskemål eller dina utmaningar.
 2. Vi analyserar dina behov, vi granskar din webbplats och ditt företag och vi föreslår en ny online strategi.
 3. Vi genererar personliga serviceflöden för ditt företag, vi skapar eller optimerar din webbplats och vi startar implementeringen av den digitala strategin!
 4. Relevant trafik ökar. Synligheten ökar. Varumärkeskännedom ökar. Konverteringsgraden ökar. Vinsten ökar.


Vårt uppdrag är att ge dig allt du behöver för att bolaget ska njuta av tillväxt i online miljön!
Våra online marknadsföringstjänster är viktiga oavsett verksamhetens bransch. Attrahera trafik och skapa varumärkesmedvetenhet är två nödvändiga aspekter som du kommer att ha nytta av om du väljer de arbetsmetoder som används av Imperativ Media som har de nödvändiga resurserna för att uppdatera din online affär. Här är stegen i vår arbetsprocess:

 1. Audit – Det första steget är analys. De viktigaste avgångsindikatorerna kommer att tillhandahållas av dig. Därefter ser vi till att vi väljer de bästa alternativen för din webbplats för att locka besökare och erbjuda de en trevlig upplevelse.
 2. Planering – Steg två är stridsplanen! Tillsammans skapar vi en digital strategi utifrån dina behov. Vi försäkrar er att vi kommer att ta dig till din målgrupp när de behöver dina tjänster eller produkter, allt med hjälp av en framgångsrik marknadsföring på nätet.
 3. Optimering – En mycket viktig aspekt är att hålla dig i toppresultaten på sökmotorer. Sökmotoroptimering SEO finns på vårt mål lista, och den digitala marknadsföringsstrategin innehåller sökmotoroptimeringen och vi uppdaterar kontinuerligt under projektets gång.
 4. Resultat – Det sista och viktigaste steget, både för oss, men särskilt för dig, är rapporten med månatliga resultat. Du kommer att se hur ditt företag ständigt kommer att växa och hålla dig uppdaterad om allt som är nytt.

Har du frågor eller funderingar? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt!

Låt oss ta ett möte och se hur Imperativ media kan hjälpa er

Florin Gainar, Digital marknadsförare och Projektledare @imperativmedia

 

Offertförfrågan KONTAKTA OSS